Hem NYHETER Nytt patentbeviljande i Europa för Episurf Medical

Nytt patentbeviljande i Europa för Episurf Medical

Publicerat av: Redaktionen

Europeiska patentverket EPO har meddelat sin avsikt att bevilja Episurf Medical ytterligare ett europeiskt patent.

Nytt patentbeviljande i Europa för Episurf Medical 3Patentet, benämnt ”System of designing a guide tool and/or surgical kit tools and/or an implant comprising a positioning mark”, omfattar specifika funktioner för korrekt placering av Episurf Medicals individanpassade ledimplantat.

”Episurfs Episealer-teknologi innehåller ett antal fina drag och positioneringslösningen för korrekt placering av individanpassade implantat är ett av dessa. Detta patent bidrar till ett omfattande IP-skydd för vår implantatsteknologi”, kommenterar Katarina Flodström, COO, Episurf Medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>