Nytt patentbeviljande i USA för Episurf Medical
Hem NYHETER Nytt patentbeviljande i USA för Episurf Medical

Nytt patentbeviljande i USA för Episurf Medical

Publicerat av: Redaktionen

Amerikanska patentverket USPTO har meddelat sin avsikt att bevilja ytterligare en av Episurf Medicals patentansökningar.

Nytt patentbeviljande i USA för Episurf Medical 2Patentet, benämnt ”Metod och nod för tillverkning av kirurgisk utrustning för broskskador”, innefattar den medicintekniska bildsegmenteringsprocess som används för visualisering av ledskador samt för design av Episurf Medicals individanpassade ledimplantat och kirurgiska instrument.

“Detta patent täcker viktiga detaljer av den segmenteringsprocess Episurf Medical använder för 3D-visualisering av leder och vi är glada att få detta beviljande i USA”, kommenterar Katarina Flodström, CRO & Head of IP, Episurf Medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>