Pharmacolog anställer säljchef i USA

Pharmacolog har anställt Jeffrey Marton som säljchef i Pharmacolog USA Inc. Jeffrey har lång erfarenhet av att sälja medicinsk teknik till apotek och sjukhus.

Pharmacolog anställer säljchef i USA 1
Jeffrey Marton

Jeffrey kommer närmast från en roll som Area Sales Manager vid TouchPoint Medical och börjar sin anställning den 3/9 2019.

Pharmacolog har som ett led i sin kommersiella satsning på den nordamerikanska marknaden anställt Jeffrey Marton som säljchef på den amerikanska marknaden med huvudsakligt geografiskt fokus på Midwest. Jeffrey har mer än 15 år erfarenhet av göra affärer med sjukhusapotek och har själv tidigare arbetat på apotek. Han har vidare erfarenhet av att både sälja medicinsk teknik och läkemedel, en för bolaget mycket värdefull kombination. Jeffrey kommer närmast från rollen som Area Sales Manager vid TouchPoint Medical och börjar sin anställning hos Pharmacolog den 3 september.

Mats Högberg, VD, kommenterar: ” Vi är utomordentligt glada över att ha fått Jeff ombord. Jeff har en mycket lämplig bakgrund och ett enastående nätverk i Midwest området, något som är mycket värdefullt för bolaget. Vi förväntar oss snabba resultat nu när vi har egna, direkta säljresurser på marken i USA.”

Jeffery Marton, Sales Manager, comments.” ”Jag är mycket glad och hedrad över att få vara med och bygga upp Pharmacolog ’s verksamhet i USA. Varje dag i USA ökar fokus på läkemedels- och patientsäkerhet på sjukhus. Efter mer än 15 års erfarenhet av klinisk farmaci har jag själv upplevt behovet av Pharmacologs produkter och jag känner att DrugLog kommer att ha en stor inverkan i kampen mot Drug Diversion i USA. ”