Polars nya sportklocka Polar M600 med kraft från Android Wear
Hem HÄLSA Polars nya sportklocka Polar M600 med kraft från Android Wear

Polars nya sportklocka Polar M600 med kraft från Android Wear

Publicerat av: Redaktionen

Polar M600 förenar det bästa av två världar: Världsledande pulsmätning och smarta klockfunktioner från Android Wear.

Idag presenterar Polar ett nytt steg i utvecklingen av smarta armbandsur.polar
Polar M600 är en vattentät sportklocka som bygger på Googles smartwatchplattform Android Wear. Pulsmätningen sker direkt via handleden, med Polars patenterade teknik för optisk pulsmätning. En 6-LED lösning konstruerad och testad för maximal tillförlitlighet används för registrering av pulsen. Klockan erbjuder även inbyggd GPS, automatisk aktivitetsmätning dygnet runt och smarta träningsfunktioner via Polar App for Android Wear .

Funktioner och design
Polar M600 har en 1,3 tums pekskärm i färg och en speciell knapp för snabb och enkel träningskontroll. Batteriet har en livslängd på mer än 48 timmar när klockan är ansluten till en Android-enhet. Det mjuka silikonarmbandet finns tillgängligt i svart och vitt vid lanseringen. Ett rött armband kommer senare i år.

Polar M600 har 4 Gb internt lagringsutrymme. Användaren kan synkronisera sin musik via Google Play och lyssna, även om man inte har tillgång till en smartphone. Google Play erbjuder även fler än 4 000 tredjepartsappar.

– Polar leder utvecklingen av smarta produkter för träning och sport och har en unik erfarenhet inom området, säger Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer på Polar. Polar skapade den första pulsmätaren och den första aktivitetsmätaren. Nu är vi dessutom den första leverantören av bärbar sportelektronik, som presenterar en smartwatch som verkligen har utvecklats för sport. Polar M600 drivs av Android Wear och erbjuder våra kunder otaliga möjligheter att anpassa sin Smartwatch utifrån sina behov.

Polar M600 bygger på en kombination av Googles Android Wear och Polars erfarenhet och kunnande inom träning och pulsmätning. Bland funktionerna finns röststyrning, skräddarsydda urtavlor, meddelandetjänster och kalenderfunktioner. Man kan läsa och svara på textmeddelanden, bläddra genom sociala medieflöden och få tillgång till mer än 4 000 appar via Google Play.

Med hjälp av Polars egen app, Polar Flow, kan man följa sin aktivitet, hjärtfrekvens och sömn, och på så sätt få mer djupgående kunskap om sin hälsa, kondition, återhämtning och utveckling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>