Positiva resultat för Epiprotect i stor oberoende studie
Hem NYHETERFORSKNING Positiva resultat för Epiprotect i stor oberoende studie

Positiva resultat för Epiprotect i stor oberoende studie

Publicerat av: Redaktionen

En studie som genomförts vid Nottingham Childrens Hospital visar på positiva resultat för Epiprotect i form av bland annat en uttalad smärtlindrande effekt, säkerhet samt snabba och enkla patientuppföljningar.

Studien omfattar 101 patienter mellan åldrarna 0 – 15 år som behandlats för brännskador upp till 16 %.

Studien är även den första som visar på att Epiprotect tolereras väl av patienter med olika etnicitet. Samtliga författare till studien är oberoende i förhållande till bolaget.

Positiva resultat för Epiprotect i stor oberoende studie

Positiva resultat för Epiprotect i stor oberoende studie

”Det är av mycket stor betydelse för S2Medical att större högkvalitativa studier som denna bekräftar flera av de fördelar vi har upplevt under vår resa med att introducera Epiprotect på världsmarknaden. Att resultaten även kommer ifrån Storbritannien är extra kul, då resultat som dessa med stor sannolikhet kommer öka vår tillväxthastighet på en av Europas största marknader.” säger bolagets VD Petter Sivlér.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>