PS Auction blir stolt partner till Barngolfen 2023 och auktionerar till förmån för Drottning Silvias Barnsjukhus
Hem HÄLSA PS Auction blir nu partner till Barngolfen 2023 och auktionerar till förmån för Drottning Silvias Barnsjukhus

PS Auction blir nu partner till Barngolfen 2023 och auktionerar till förmån för Drottning Silvias Barnsjukhus

Publicerat av: Redaktionen

PS Auction blir stolt partner till välgörenhetsevenemanget Barngolfen 2023, som arrangeras av Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus.

Genom detta partnerskap kommer PS Auction att hålla utvalda auktioner där alla intäkter oavkortat går till stiftelsen.

Barngolfen är en årlig golftävling som syftar till att samla in medel till Drottning Silvias Barnsjukhus.

PS Auction blir stolt partner till Barngolfen 2023 och auktionerar till förmån för Drottning Silvias Barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen arbetar för att skapa glädje för de barn och familjer som kämpar i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Därför samlar stiftelsen in medel till insatser som kompletterar sjukhusets ordinarie vård. Det som behövs året runt, varje dag, men som inte kan finansieras med våra offentliga medel.

Evenemanget är ett framstående välgörenhetsevenemangen i Sverige och lockar både privatpersoner och företag.

PS Auction, som en ledande aktör inom cirkulära auktioner, är hedrade över att kunna bidra till detta viktiga ändamål. Genom att hålla i alla auktioner ges deltagarna möjlighet att lägga bud på unika föremål och erbjudanden samtidigt som de stödjer barnsjukhuset.

”Vi är glada och stolta över att få vara partner till Barngolfen 2023 och bidra till att förbättra livet för barn och deras familjer genom vårt engagemang och våra auktioner, säger David Benisty på PS Auction.”

PS Auction uppmanar så många som möjligt att delta i auktionerna och därmed bidra till Stiftelsens arbete. Genom att stödja Barngolfen 2023 kan vi tillsammans göra en verklig skillnad i att skapa glädje för alla barn.

Auktionerna ligger ute nu och kommer fyllas på löpande så du kan vara med och bidra redan idag. Följ länken för att komma till auktionerna:

https://psauction.se/auction/3…

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>