Realhearts vd framträder vd Ina Laura Perkins vid Fokus Patient den 5 oktober
Hem HÄLSA Realhearts vd framträder vd Ina Laura Perkins vid Fokus Patient den 5 oktober

Realhearts vd framträder vd Ina Laura Perkins vid Fokus Patient den 5 oktober

Publicerat av: Redaktionen

Den 5 oktober framträder Realhearts vd Ina Laura Perkins vid ”Transplantation forum” arrangerat av Fokus Patient i samarbete med Livet som Gåva och European Society of Organ Transplantation, ESOT, vid City Conference Center i Stockholm.

”Transplantation forum” är en del av ett tre dagar långt forum där vårdprofession, patienter, företag och andra intresserade kan få en nulägesbild över utvecklingen och diskutera aktuella frågor på transplantationsområdet i Sverige och världen.

Bland de medverkande finns bland annat Dr Bartley Griffith, en amerikansk kirurg som nyligen genomförde en uppmärksammad transplantation av ett grishjärta till en människa.

Realhearts vd Ina Laura Perkins är inbjuden att hålla en presentation med rubriken ”När organen inte räcker till” i blocket som handlar om framtidens organ och organdonationer.

Realhearts vd framträder vd Ina Laura Perkins vid Fokus Patient den 5 oktober

Ina Laura Perkins, CEO Realheart

– Jag ser fram emot att få berätta för framtida beställare, vårdgivare och patienter om Realheart och alla fördelar det kan erbjuda som ett komplement till transplanterade alternativ i framtiden. Ett artificiellt hjärta ställer inte samma krav på förvaring utan kan tas direkt från hyllan och därmed vara akut tillgängligt – både som en permanent lösning och som en brygga mellan det mänskliga hjärtat och andra alternativ. Patienten behöver heller inte ta immunhämmande läkemedel resten av livet, som efter en transplantation, säger Ina Laura Perkins, vd för Realheart.

Programmet i sin helhet finns här.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>