HiQ befäster sin starka position på marknaden inom hälsa och omsorg
Hem HÄLSA HiQ befäster sin starka position på marknaden inom hälsa och omsorg

HiQ befäster sin starka position på marknaden inom hälsa och omsorg

Publicerat av: Redaktionen

– Vi fortsätter året som vi inledde det – med att växa och skapa vinnande resultat och fler medarbetare.

HiQ befäster sin starka position på marknaden, där bolaget levererar hela kedjan från R&D till digitalt och tillbaka. HiQ vinner nya kunder och uppdrag i samtliga branscher, bland annat inom industrin där HiQ samarbetar med Vård-och-omsorgledande aktörer som DEKRA Industrial och 3nine, med fokus på förenkling och digitalisering. HiQ fortsätter också att vinna mark inom vård, hälsa och omsorg – HiQ jobbar bland annat med projektet SUCCCE, där visionen är att sjukvårdspersonal ska kunna se patientdata direkt i ”smarta glasögon”. Målet är ökad patientsäkerhet och en bättre miljö för både patienter och personal.

– Den gemensamma nämnaren är att skapa värde för användarna och kunderna. Att använda tekniken för att göra människors vardag enklare, roligare och tryggare. Precis det vi på HiQ brinner för. Vi har erfarenheten och kunnandet inom den avancerade tekniken såväl som förståelsen för användarna och affären. I dag behövs alla delarna och vår bredd och vårt erbjudande har aldrig varit mer relevant, fortsätter Stugemo.

HiQ välkomnar många nya medarbetare och är nu fler än någonsin i bolaget.

– Att vi i dag är fler än 1 500 medarbetare ser jag som ett kvitto på att vi HiQare trivs på jobbet. Det gör mig glad och stolt att så många drivna, kunniga och engagerade människor vill vara med och fortsätta bygga och utveckla HiQ. Med starka finanser och branschens bästa medarbetare ser vi fram emot att fortsätta fokusera på att bidra till en bättre och roligare värld, avslutar Lars Stugemo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>