Roche AB och S:t Eriks Ögonsjukhus ingår partnerskap för att utveckla ögonsjukvården
Hem HÄLSA Roche AB och S:t Eriks Ögonsjukhus ska samarbeta för att utveckla ögonsjukvården

Roche AB och S:t Eriks Ögonsjukhus ska samarbeta för att utveckla ögonsjukvården

Publicerat av: Redaktionen

Roche AB och S:t Eriks Ögonsjukhus har beslutat att ingå ett partnerskap med målsättning att gemensamt hitta sätt att utveckla ögonsjukvården i Sverige och internationellt.

Partnerskapet syftar till att utveckla forskning och ögonsjukvård, stimulera ny innovation för patientnytta och att utveckla nya arbetssätt.

-Jag ser verkligen fram emot allt det vi kan åstadkomma tillsammans i partnerskap med S:t Eriks Ögonsjukhus tack vare deras erfarenhet och anseende. Vi delar samma vision om att säkerställa att svenska patienter får ögonvård i världsklass. Detta avtal är ett bevis på vår vilja till samarbete, för att kontinuerligt förbättra ögonsjukvården och för en bättre patientupplevelse, säger Kara Brotemarkle, vd Roche AB.

– Samarbetsavtalet med Roche är en del i vår strategi att inleda partnerskap med viktiga aktörer inom näringslivet, för att ytterligare stimulera utvecklingen inom ögonområdet för bästa möjliga patientnytta, säger Sten Kjellström, vd på S:t Eriks Ögonsjukhus.

Roche AB och S:t Eriks Ögonsjukhus ingår partnerskap för att utveckla ögonsjukvårdenSamverkan är en viktig del av Roche affärsmodell. Vi arbetar aktivt för att att bygga nätverk med organisationer, personer och företag som delar samma värderingar och visioner om framtidens vård. Vi fokuserar på att forska fram banbrytande behandlingar och arbetar för att upptäcka och utveckla innovativa lösningar för personer som lever med synnedsättning. Partnerskapet mellan Roche AB och S:t Eriks ögonsjukhus är ett icke exkluderande partnerskap.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>