Bengt Hedin är ny CMC-konsult på SDS Life Science
Hem HÄLSA Bengt Hedin som ny CMC-konsult på SDS Life Science

Bengt Hedin som ny CMC-konsult på SDS Life Science

Publicerat av: Redaktionen

Bengt Hedin har en bakgrund som kemiingenjör och apotekare.

Sedan 2000 har han arbetat med formuleringsutveckling av läkemedel i många olika beredningsformer som exempelvis sterila geler, suppositorier, orala suspensioner och nässprayer.

På EDQM och Läkemedelsverket har han även suttit som expert i arbetsgrupper.

”Efter ett flertal år på min förra arbetsplats behövde jag något nytt att ta tag i. Det kändes spännande med nya okända utmaningar, men även att få känna att den kunskap och erfarenhet jag har skulle kunna komma kunder och SDS till gagn gjorde att jag tackade ja till tjänsten på SDS”, säger Bengt.

Bengt Hedin är ny CMC-konsult på SDS Life Science

Bengt Hedin, ny CMC-konsult på SDS Life Science

Christina Erixon, avdelningschef för Drug Development på SDS Life Science, kommenterar.

”Jag och Bengt har varit kollegor tidigare. Han har stor erfarenhet och värderar mycket av det som är viktigt för SDS; en kombination av samarbetsförmåga, noggrannhet och sakkunskap”, säger Christina.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>