S2Medical AB (publ) rekryterar en av Sveriges främsta plastikkirurger

S2Medical har lyckats att rekryterat Dr Johan Thorfinn som ansvarig för den kliniska verksamheten.

Dr Johan Thorfinn

Dr Thorfinn är en av Svergiest främsta plastikkirurger, docent samt överläkare i plastikkirurgi. Dr Thorfinn kommer nu att börja tjänsten som Chief Medical Officer på S2Medical med ansvar för bolagets kliniska verksamhet globalt.

Dr Thorfinns uppdrag kommer att vara att utveckla bolagets kliniska riktlinjer och strategier både för klinikverksamheten samt bolaget i helhet. I samband med rekryteringen av Dr Thorfinn har bolaget även anställt en distriktsköterska som kommer att ha huvudansvaret för patientverksamheten vid avdelningen för sårläkning i Linköping.

Dr Thorfinn kommer senast från en tjänst som överläkare vid hand- och plastikkirurgiska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping där han bland annat har arbetat med svårläkta sår och brännskador.

” Sedan vi startade vår verksamhet har vi drömt om att kunna stärka upp teamet med en av värdens bästa plastikkirurger. Nu har vi lyckats rekrytera Dr. Thorfinn samt en erfaren distriktsköterska, vilket utan tvekan kommer att säkra vår position som en ledare inom sårläkning, inte bara i Sverige utan även globalt. ” säger bolagets VD Petter Sivlér.