Screening av personal med snabbtester
Hem COVID-19 Screening av personal med snabbtester för pågående Covid-19 sjukdom

Screening av personal med snabbtester för pågående Covid-19 sjukdom

Publicerat av: Redaktionen

Folkhälsomyndigheten gick igår ut med att verksamheter rekommenderas att vidta riskreducerande åtgärder då smittspridningen är hög, till exempel screening med snabbtester.

Lifelab har snabbtester på lager för omgående leverans, både självtester samt professionella tester.

Screening av personal med snabbtesterEn ständig oro över smittspridning råder på de flesta arbetsplatser. Men med rätt verktyg finns det en del att göra för att öka tryggheten. Med snabbtester kan företag screena personal för pågående Covid-19 sjukdom. Med snabbtester får man svar direkt på plats.

Lifelab har sedan mars 2020 arbetat tillsammans med företag och kommuner för minskad smittspridning av Covid-19. Vi säljer tester, utför testverksamhet samt hjälper till med strategier för att minska smittspridningen på er arbetsplats.

https://lifelab.se/foretag/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>