Sectra får order på molnbaserad lösning för granskning av alla medicinska bilder av svensk djursjukvårdskedja
Hem NYHETERIT-LÖSNING Sectra får order på molnbaserad lösning för granskning av alla medicinska bilder av svensk djursjukvårdskedja

Sectra får order på molnbaserad lösning för granskning av alla medicinska bilder av svensk djursjukvårdskedja

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska djursjukvårdskedjan Evidensia Sweden beställer Sectras IT-lösning för att granska medicinska bilder, Sectra PACS.

Sectra får order på molnbaserad lösning för granskning av alla medicinska bilder av svensk djursjukvårdskedja 2Evidensia använde tidigare ett flertal olika IT-system för bildhantering och byter nu ut dem till en och samma lösning från Sectra för att öka effektiviteten och samarbetet på 54 sjukhus och kliniker.

– Vi ser ett ökat behov av fler diagnostiska verktyg och enklare åtkomst till medicinska bilder i hela verksamheten. För att kunna möta de behoven krävs en heltäckande och skalbar IT-lösning från en leverantör som vi kan växa och utvecklas med över tiden, säger Johan Wiklund, landschef på Evidensia Sweden.

Evidensias 54 sjukhus och kliniker i Sverige kommer alla att använda Sectras lösning vilket skapar förutsättningar för att effektivare använda specialister som arbetar runt om i landet. Med en heltäckande och molnbaserad lösning minskar även komplexiteten för IT-avdelningen.

Lösningen är såld som en tjänst vilket innebär att Evidensia betalar per genomförd undersökning. Cirka 100,000 undersökningar kommer årligen hanteras av Sectras lösning.

Om Sectras helhetslösning för bildhantering

Med fler än 1 700 vårdgivare som kunder runt om i världen och mer än tjugofem års erfarenhet av innovation är Sectra en ledande global leverantör av medicinska IT-lösningar för en patientcentrerad sjukvård. Sectra PACS är en del av en helhetslösning för att hantera medicinska bilder som även inkluderar multimediaarkivet VNA och lösningar för arbetsflöden som spänner över flera verksamheter. För fjärde året i rad i USA och för tredje året i rad globalt har Sectra PACS tilldelats utmärkelsen Best in KLAS för högst kundnöjdhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>