Sectras höga kundnöjdhet ger fransk PACS-affär
Hem NYHETERFORSKNING Sectras höga kundnöjdhet ger fransk PACS-affär

Sectras höga kundnöjdhet ger fransk PACS-affär

Publicerat av: Redaktionen

Den franska vårdgivaren Centre d’Imagerie Médicale de l’Hôpital Privé d’Antony beställer IT-lösning för att hantera radiologibilder från medicinteknik- och cybersäkerhetsföretaget Sectra.

Sectras höga kundnöjdhet ger fransk PACS-affär 2Läkare kommer därmed få tillgång till en lösning med hög systemtillgänglighet och som har verktyg utvecklade för att effektivisera granskningen och svarsskrivning.

– För oss har det varit viktigt att hitta en leverantör som vill och kan var en långsiktig partner för oss. Våra efterforskningar visade tydligt att Sectras kunder i både Frankrike och i andra länder är väldigt nöjda med Sectra som leverantör. Vi ser fram emot att jobba med någon som så starkt sätter kundens behov främst och som kan tillhandahålla en lösning som är känd för sin användarvänlighet och höga systemtillgänglighet, säger Dr Grégoire Bornet, chef för Centre d’Imagerie Médicale de l’Hôpital Privé d’Antony.

Kontraktet som signerades i februari 2019 inkluderar Sectras PACS för att granska radiologibilder på Centre d’Imagerie Médicale de l’Hôpital Privé d’Antony. Sectras lösning kommer hantera deras ungefärligen 170 000 undersökningar per år.

– Den här affären är ett viktigt steg för att etablera Sectra som en given leverantör på den franska marknaden. För mig visar det också att franska kunder nu söker en leverantör som har global erfarenhet samtidigt som de genom lokal närvaro och en djup förståelse för den franska marknaden och dess förutsättningar kan möta kundernas behov, säger Fabien Lozach, vd för Sectra Frankrike.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>