Coala lanseras hos Apotek Hjärtat
Hem NYHETERE-HÄLSA Coala lanseras hos Apotek Hjärtat

Coala lanseras hos Apotek Hjärtat

Publicerat av: Redaktionen

Coala Heart Monitor lanseras nu på Apotek Hjärtat, Sveriges största apotekskedja.

Coala lanseras hos Apotek Hjärtat 2Inledningsvis erbjuds Coala genom apotekhjartat.se och görs därmed tillgänglig för snabb leverans i hela Sverige.

-Vi är oerhört stolta att inleda samarbete med Sveriges största apotekskedja, säger Philip Siberg, vd på Coala Life. Vi delar Apotek Hjärtats vision att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande och tillsammans kan vi nu bidra till att vinna kampen mot världens främsta folksjukdom, hjärt- och kärlsjukdom.

Coala Heart Monitor lanserades i Sverige år 2017 och är en mångfaldigt prisbelönt produkt och tjänst för att följa och analysera sitt hjärta var som helst, när som helst. Med Coala tar man sitt EKG på 60 sekunder vilket ger möjlighet att upptäcka hjärtsjukdomar i tid och det är enkelt att dela sin data med vården. Ny svensk forskning har också visat att Coala bidrar till att minska oro i samband med hjärtklappning.

Apotek Hjärtat är en del av ICA Gruppen med cirka 390 apotek runt om i landet och en omsättning på cirka 12 miljarder kronor. Visionen är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>