Senaste innovationerna i RayStation, RayCare och RayIntelligence visas på ASTRO 2022
Hem NYHETERCANCERVÅRD Senaste innovationerna i RayStation, RayCare och RayIntelligence visas på ASTRO 2022 i San Antonio

Senaste innovationerna i RayStation, RayCare och RayIntelligence visas på ASTRO 2022 i San Antonio

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch Laboratories AB (publ) visar upp de senaste innovationerna inom mjukvara för onkologi på ASTRO 2022, som hålls 23–25 oktober i San Antonio.

Under kongressen kan besökarna boka demonstrationer av dosplaneringssystemet RayStation, onkologiinformationssystemet RayCare och det molnbaserade analyssystemet för onkologi, RayIntelligence i RaySearchs monter 3785.

De senaste versionerna av RayStation (12A), RayCare (6A) och RayIntelligence (2A) släpptes i juni 2022.

I RayStation 12A är segmentering med deep learning tillgängligt för alla användare liksom brachyplanering för efterladdare från Elekta och många andra förbättringar av systemet, såsom förbättringar för CyberKnife-planering.

RayCare 6A innehåller flera förbättringar avseende dokumenthantering, behandlingsflöden och patientjournaler vilka innebär ökad användarvänlighet och effektivitetsförbättringar, såsom användarkonfigurerbara mallar för utvalda arbetsytor. Version 6A medför även ökad kompabilitet med andra informationssystem på sjukhuset vilket ger användare tillgång till information om levererade behandlingsfraktioner i det system de föredrar att arbeta i.

RayIntelligence är ett innovativt molnbaserat analyssystem för onkologi (OAS) som stärker cancerklinikens möjligheter att nå nya nivåer av individbaserad vård genom insikter baserade på kliniska data. Den senaste versionen, (2A) ger stöd för import av DICOM-data från andra system, vilket gör att klinikerna kan sammanlägga och analysera data från olika källor tillsammans med RayStation-data.

Senaste innovationerna i RayStation, RayCare och RayIntelligence visas på ASTRO 2022Johan Löf, grundare och vd, RaySearch: “Vi är glada att kunna vara tillbaka på ASTRO för att träffa partner och befintliga och nya kunder och visa de senaste innovationerna med våra produkter. Vi är bland annat stolta över att kunna visa upp lovande innovationer inom online adaptive tillsammans med vår partner Accuray samt presentera våra nya partnerskap med Leo Cancer Care och GE HealthCare.”

Partnerskap

Accuray

ARTemis, RaySearchs och Accurays senaste gemensamma innovationsprojekt inom online adaptive, kommer att dra nytta av RayStations kapacitet för automatisk adaptiv omplanering, RayCares kraftfulla verktyg för hantering av kliniska arbetsflöden och Accurays ClearRT-bildtagningssystem för att utveckla en optimerad lösning för online adaptive-behandling. På mässan kommer RaySearch och Accuray ge en gemensam förhandstitt av ARTemis.

Leo Cancer Care

Kombinationen av RayStation, RayCare och Leo Cancer Cares lösningar kommer att erbjuda en säker, effektiv och integrerad plattform för upprätt strålbehandling. Teknologin syftar till att förbättra upplevelsen för patienter och kliniker och kommer att ytterligare förstärkas genom den väl avpassade dosplaneringslösningen från RaySearch. Besök RaySearchs (3785) och Leo Cancer Cares (4570) montrar på ASTRO 2022 för mer information.

GE HealthCare

GE HealthCare och RaySearch strävar efter att kombinera RaySearchs avancerade dosplaneringssystem RayStation med GE Healthcares ledande simulatorsystem för multimodalitet (CT/MR/molekylära bilder) för att göra cancerbehandling snabbare och mer exakt.

Flera viktiga framsteg har också gjorts tillsammans med RaySearchs partner IBA, Mevion Medical Systems, Canon Medical Systems och andra samarbetspartner. Besök RaySearch monter 3785 för mer information!

RaySearchs vetenskapliga bidrag under ASTRO 2022

Posterpresentation, ePoster nummer 3294

Session: Poster Q&A 10 – Physics

Titel: Implications of Including Tumor Presence Probabilities as Weights in Radiotherapy Optimization

Samarbete: Kungliga Tekniska Högskolan

Presenteras av: Ivar Bengtsson, RaySearch Laboratories (kontaktperson)

Medförfattare: Albin Fredriksson, RaySearch Laboratories

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>