SolidX Cares expansion fortsätter – signerar nytt direktavtal med nytt danskt sjukhus
Hem HÄLSA SolidX Cares förstärker sin position i Danmark

SolidX Cares förstärker sin position i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

SolidX AB (”SolidX” eller ”Bolaget”) meddelar idag att SolidX Care förstärker sin position i Danmark efter ytterligare signering med ett nytt sjukhus.

I samband med signeringen av det nya direktavtalet har SolidX Care även säkrat en affär med en vårdkonsult som kommer inleda sitt uppdrag på sjukhuset.

Avtalet med det nya sjukhuset träder i kraft idag vilket även avser startdatum för den nya konsulten.

Tillväxtresan för SolidX Care fortsätter likt slutet av 2022 och nu signerar dotterbolaget ytterligare ett avtal med ett sjukhus i Danmark. Etableringen av SolidX Care har gått snabbt och i takt med att fler ramavtal och direktavtal tecknas, så intensifieras även ytterligare dialoger. Vidare har även en läkare anställts för att inleda sitt konsultuppdrag på det ovannämnda sjukhuset. Avtalet trädet i kraft idag vilket även avser startdatum för den nya konsulten. Inledningsvis sträcker sig avtalet till och med 31 december 2023 med option på förlängning.

Det nya avtalet avser det fjärde direktavtalet för SolidX Care och antalet kontrakterade konsulter uppgår nu till fem. Således ligger dotterbolaget väl i linje med sin målsättning om sju konsulter vid slutet av räkenskapsåret 2022/2023.

SolidX Cares expansion fortsätter – signerar nytt direktavtal med nytt danskt sjukhus”Det är med stor glädje vi ser en fortsatt ökad efterfråga av SolidX Cares erbjudande. I takt med att vi börjar etablera oss mer i Danmark märker vi även att fler branschaktörer får upp ögonen för SolidX Care. Genom det nya avtalen och ytterligare en anställd konsult är vi väl positionerade för att uppnå vår målsättning om att kontraktera sju konsulter till sommaren 2023,” säger Anton Svenberg, VD på SolidX Care.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>