Hem NYHETER Sömnsajt ger ny kraft till slutkörda föräldrar

Sömnsajt ger ny kraft till slutkörda föräldrar

Publicerat av: Redaktionen

Barn som har svårt att sova är en utmaning för hela familjen.

Sömnsajt ger ny kraft till slutkörda föräldrar 3Nu lanserar entreprenören Linda Lii Lundberg sajten Sömnkraft som innehåller en unik tiostegs-process för bättre sömn.

Barn som somnar tryggt på kvällen är inte alla förunnat. Det vet Härnösandsentreprenören Linda Lii Lundberg, vars nioåriga dotter alltid haft svårt att komma till ro.

Nu lanserar hon sajten Sömnkraft (somnkraft.se) som är ett skräddarsytt stöd till föräldrar i samma situation.

– Här finns verktygen som jag önskar att jag hade haft tillgång till, säger Linda som är inredningsdesigner.

Kärnan är en tiostegsprocess som pågår under ett halvår. Steg ett är att ringa in problemets omfattning och vad som behöver förändras.

Därefter genomlyses sovrummet med utgångspunkt i feng shui, färgpsykologi och energiflöden. Sedan är det dags att med hjälp av checklistor jobba igenom rutiner och fakta kring sömn.

– Det mesta handlar om att implementera de nya vanorna och rutinerna. Det är ett stort jobb, men jag garanterar att det är till ännu större nytta, på många plan, för hela familjen, säger Linda.

Processen finns i tre olika nivåer, där den första är gratis. Den som vill kan därefter välja att köpa till rådgivning och stöd i två olika nivåer.

– Jag kan ge stöd online eller på plats hemma hos familjen. Sömnkraft har också en Facebook-community där jag svarar på frågor och modererar diskussioner på utvalda teman.

På sajten finns även en webbshop med produkter kopplade till god sömn och sovrum.

– Sömnkraft erbjuder en helhetslösning som ger föräldrarna kraft att själva lösa utmaningarna med barn som har svårt att sova.

Startupen är ett av bolagen i BizMakers inkubator.

– Jag har haft stor nytta av att bolla mina idéer med min rådgivare och med andra experter, konstaterar Linda.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>