Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst
Hem NYHETER Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst

Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst

Publicerat av: Redaktionen

Stockholms Sjukhem är en stiftelse utan vinstsyfte som har gett stockholmarna vård sedan 1867.

Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst 2Stiftelsen grundades med syfte att ge vård och omsorg av högsta kvalitet till långvarigt eller obotligt sjuka. Syftet är detsamma idag som när stiftelsens grundades för drygt 150 år sedan.

Arbetet på Stockholms Sjukhem innebär ett högt tempo och kräver en flexibel lösning som både är enkel att använda men också att administrera. Valet blev en växellösning som tjänst från PrimeQ med Tele2 som leverantör av trafiktjänster. PrimeQ är operatörsoberoende och kunden kan därför tillsammans med PrimeQ själva välja den operatör som passar deras behov bäst.

”PrimeQ kunde presentera en helhetslösning som passar vårt verksamhetsbehov och till ett rimligt pris. Att tjänsten också kan integreras med tidsbokning var även ett stort mervärde”, säger Carin Åsen, IT-chef Stockholms Sjukhem.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>