Stor engagemang för Project Playground!
Hem HÄLSA Stor engagemang för Project Playground!

Stor engagemang för Project Playground!

Publicerat av: Redaktionen

Fredagen den 20 november välkomnade Hallwylska Palatset i Stockholm ett hundratal gäster som bjudits in för att visa sitt engagemang för Project Playgrounds verksamhet vid en välgörenhetsmiddag med auktion.

Konferencier för kvällen var den trogna Project Playground-vännen Peder Lamm som tillsammans med Stor engagemang för Project Playground! 2Alexander Branczik från Sothebys i London även förde gästerna genom en auktion bestående av samtida konst och olika unika upplevelser. Med stor kunskap och humor gjorde de tillsammans auktionen minst sagt rafflande och glädjefylld med många twister. Totalt samlades det in nära 1,5 miljon kronor under kvällen till förmån för Project Playground.

Under kvällen visade ett flertal artister sitt stöd för organisationen genom fantastiska uppträdanden. Carola Häggkvist strålade från scenen och överaskade gästerna med en duett där hon tillsammans med Uno Svenningsson framförde Under Ytan. För det rafflande avslutet stod storbandet the Soul Company.

Kvällens samarbetspartners visade ett stort engagemang, däribland Eriksberg Catering som komponerade och serverade en fantastisk trerättersmeny och gästerna fick möjlighet att avrunda kvällen på festvåningen NioRum, ett stenkast från Hallwylska Palatset.

”För oss på Kharmagruppen känns det viktigt att, genom en varierad engagemangsportfölj, vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi har följt och medverkat som gäster vid tidigare evenemang till förmån för Project Playground och är mycket glada över att nu få möjlighet att bidra till denna viktiga verksamhet. ”, säger Robert Hållstrand, VD för Kharmagruppen som driver Hallwylska.

”Vi är både hedrade och tacksamma att så många vill visa sitt engagemang för vår verksamhet” säger Susanna Johansen, tf Generalsekreterare för Project Playground. ”Den stora uppslutningen och det engagemang vi sett på Hallwylska ikväll ser vi som ett stort och viktigt kvalitetsintyg på att det vi gör på Project Playground är rätt och att vi gör det på ett bra och hållbart sätt”.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som bidragit till att göra kvällen så lyckad – arrangörer, artister, samarbetspartners och framför allt alla gäster. Allt engagemang som visats under kvällen möjliggör nu för Project Playground att fortsätta förändra liv, bit för bit, barn för barn.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>