Strikersoft utser Lisa Norén till Chief Medical Officer
Hem NYHETER Strikersoft utser Lisa Norén till Chief Medical Officer

Strikersoft utser Lisa Norén till Chief Medical Officer

Publicerat av: Redaktionen

Strikersoft har utsett Lisa Norén till Chief Medical Officer. Lisa är idag medlem i Strikersoft eHealth Advisory Board.

Strikersoft utser Lisa Norén till Chief Medical Officer 1

Lisa Norén ,Chief Medical Officer

– Framgångarna med SwipeCare inom både slutenvården och öppenvården har också ökat kraven på vår medicinska kompetens. Det är därför extra glädjande att vi nu har med oss Lisa Norén i teamet för att stärka upp denna del, säger Fredrik Wångberg, CEO Strikersoft.

– Digitaliseringen av vården går allt snabbare och det är viktigt att säkerställa att den medicinska kvaliteten både behålls och förbättras när eHälsa blir vardag i den kliniska verksamheten, säger Lisa Norén. Det ska bli väldigt spännande att få bli än mer involverad i Strikersofts resa inom eHälsa både i Sverige och internationellt.

Lisa Norén är specialistläkare i allmänmedicin och har arbetat som överläkare, verksamhetschef, läkarchef och utvecklingschef vid olika privata vårdgivare. Lisa är också medlem i Strikersoft eHealth Advisory Board.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>