Hem NYHETER Tamro i Läkemedelsmarknadens ”på djupet”

Tamro i Läkemedelsmarknadens ”på djupet”

Publicerat av: Redaktionen

Läkemedelsmarknaden lyfter fram Tamros innovationsarbete för att samla regioner, nationella aktörer och företag kring samverkan för att erbjuda ”digitala plattformar för effektivt patientstöd”.

Tamro i Läkemedelsmarknadens ”på djupet” 3I arbetet med patientstödsplattformen koordinerar Tamro ett ekosystem där offentliga och privata aktörer tillsammans med myndigheter och nationella aktörer agerar tillsammans med det övergripande syftet att stärka patienter i sin egenvård, avlasta vården och förbättra resultaten av behandlingar.

”Vi ger patienter olika former av stöd som underlättar livet i vardagen. När stödet används skapas data. Med patientens medgivande kan dessa data skapa mervärden för många.”

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>