Tandblekning hemma nu ännu lättare: WeSmile lanseras på CDON
Hem NYHETER Tandblekning hemma nu ännu lättare

Tandblekning hemma nu ännu lättare

Publicerat av: Redaktionen

WeSmile lanseras på CDON

Aldrig tidigare har det varit så lätt att bleka tänderna hemma.

Med ett växande antal aktörer och varor att välja mellan kan konsumenten snabbt hitta en produkt som passar dem för att sedan få den levererad till dörren inom ett par dagar.

För att optimera denna process ytterligare och samtidigt göra tandblekning mer tillgängligt än någonsin har WeSmile lanserat sina produkter på CDON.Därmed ansluter sig WeSmile till de tusentals företag som redan säljer sina varor via en av Nordens största e-handlare.

 

Snabbt, pålitligt och prisvärt

Tandblekning hemma nu ännu lättare: WeSmile lanseras på CDON

WeSmiles produkter garanterar ett vitare leende

Fördelarna med att sälja sina varor via en plattform som CDON är många. Dels har CDON över 20 års erfarenhet från e-handel och hemleverans av varor (företaget grundades 1999), företaget har även ett utmärkt rykte i branschen och anses vara en av de mest pålitliga webbutikerna i Sverige. För många e-handlare är just leverans och pålitlighet ett dilemma, för vilket CDON är en utmärkt lösning.

Vidare ger CDON WeSmile chansen att pressa sina redan attraktiva priser ännu mer och ta del av CDON:s populära erbjudanden och rabatter.

Tack vare denna möjlighet kan WeSmile idag erbjuda marknadens absolut billigaste tandblekning för hemmabruk.

Nordens största handelsplats

Den absolut främsta fördelen för WeSmile är så klart att de nu får möjlighet att marknadsföra sig på Nordens största marknadsplats (enligt egen utsago). Vill man snabbt och smidigt nå ut till den svenska marknaden är CDON den perfekta språngbrädan. Att CDON redan är etablerat i Norge och Danmark underlättar även WeSmiles framtidsplaner: lansering av sitt sortiment för hela den nordiska marknaden.

“Via vårt nya samarbete med CDON hoppas vi kunna nå ut till ännu fler svenskar i behov av tandblekning. Av erfarenhet vet vi att konsumenter är mer benägna att beställa från plattformar de redan känner till än direkt från återförsäljare. Vi räknar därmed att vår CDON-lansering kommer göra WeSmiles tandblekning tillgänglig för CDON:s etablerade kunder, men även nya kunder i jakt på tandblekning för hemmabruk“, berättar Matyas Dios, E-handelsansvarig på WeSmile Sweden AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>