Hem HÄLSA TCS presenterar: TCS Lidingöloppet On Air

TCS presenterar: TCS Lidingöloppet On Air

Publicerat av: Redaktionen

Den 24 september 2020 sänds webinaret TCS Lidingöloppet On Air – en diskussion med fokus på löpning, hälsa, träning och hur man håller igång även under svåra perioder, likt den vi upplever nu under Corona-pandemin.

TCS presenterar: TCS Lidingöloppet On Air 3TCS Lidingöloppet On Air är ett digitalt event arrangerat av Tata Consultancy Services (TCS) och Lidingöloppet, där alla är välkomna att lyssna till intressanta samtal och diskussioner.

– Corona-pandemin har krävt förändring av många aktiviteter och evenemang i Sverige och världen. Inte heller TCS Lidingöloppet arrangeras så som det gjorts under evenemangets 56-åriga historia. Men de förändrade förutsättningarna hindrar inte engagemanget, tvärtom ger det oss möjlighet att mötas för samtal och diskussion i andra former, säger Roland Bägén, Marknadschef på TCS.

Torsdagens samtal leds av programledaren och löpningsentusiasten Kristin Kaspersen och i panelen möter vi: Petter, artist och löpningsentusiast, Malin Ewerlöf, före detta friidrottare och löpare, Magdalena Forsberg, före detta skidskytt och längdåkare, Mustafa Mohamed, friidrottare och innehavare av svenskt rekord i maraton, Sanna Kallur, före detta häcklöpare och Simon Sundström, friidrottare.

Webinaret är kostnadsfritt och sänds den 24 september 2020, kl. 15:30-16:30.

Anmälan till evenemanget krävs. Läs mer och anmäl dig här: https://live.twebcast.com/participant/TCSLiding%C3%B6loppet

Välkommen till TCS Lidingöloppet On Air!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>