Tendo ställer ut på NoSCoS 2022
Hem EVENT Tendo AB ställer ut på NoSCoS 2022

Tendo AB ställer ut på NoSCoS 2022

Publicerat av: Redaktionen

Tendo AB (”Tendo” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolaget ställer ut på Nordic Spinal Cord Society – Nordiska mässan för ryggmärgsskador (”NoSCoS”) den 5–7 maj i Stockholm.

Tendo ställer ut tillsammans med Rehabmobility, en klinik som Bolaget sedan tidigare har ett samarbete med.

Tendo ställer ut på NoSCoS 2022NoSCoS arrangeras för 17:e gången den 5–7 maj på Quality Hotel Friends i Solna, Stockholm. NoSCoS är en nordisk sammanslutning av yrkesverksamma med särskilt intresse för rehabilitering efter skador och sjukdomar i ryggmärgen samt för hantering av tillstånd och konsekvenser i samband med dem.

NoSCoS är ansluten till International Spinal Cord Society (ISCS), och deltar i dess verksamhet som regional representant för Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige.

Tendo ställer ut på mässan, bland annat tillsammans med Rehabmobility, en klinik i Danmark som Bolaget tidigare har anordnat workshops med för att bekräfta intresset för Tendo hos användare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>