Tillsammans kan vi lösa framtidens hälsoutmaningar
Hem NYHETERCANCERVÅRD Tillsammans kan vi lösa framtidens hälsoutmaningar

Tillsammans kan vi lösa framtidens hälsoutmaningar

Publicerat av: Redaktionen

AbbVie medverkar i nytt samarbete för att stimulera egenmonitorering i cancervården

Nu inleder AbbVie tillsammans med AstraZeneca, Bristol Myers Squibb, Janssen och Tamro ett unikt samarbete för att stärka förutsättningarna för egenmonitorering inom cancervården.

Samarbetet bidrar till att patienter och vård ska kunna tillgodogöra sig de nyttor som forskning om egenmonitorering visar, till exempel ökad trygghet, högre livskvalitet, bättre medicinska resultat och effektivare vård.

Tillsammans kan vi lösa framtidens hälsoutmaningar– Vi tror på partnerskap för att lösa de utmaningar som finns i vården och skapa en långsiktigt hållbar hälso-och sjukvård med människan som berörs i centrum – och som en del av lösningen. Forskning och medicinska innovationer är kärnan i vår verksamhet samtidigt som vi har lång erfarenhet av att medskapa flera olika vårdinitiativ, ofta i form av eHälsolösningar. Nu ser vi fram emot att dra nytta av våra erfarenheter även inom cancervården, säger Mia Tillgren Moreau, ansvarig för samhällskontakter på AbbVie.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>