bbea07f206ea2474 org
Hem LIVSSTIL Biomaster-skyddade Ammique sängar stödjer Terra Carta för hållbara verksamheter

Biomaster-skyddade Ammique sängar stödjer Terra Carta för hållbara verksamheter

Publicerat av: Redaktionen

Ammique®, tillverkare av ”världens mest tekniskt avancerade säng” med Biomaster antimikrobiellt skydd, stödjer nu officiellt Terra Carta – manifest som sätter hållbarhet i centrum för den privata sektorn.

Terra Carta lanserades av HRH Prinsen av Wales den 11 januari 2021 och listar 10 fokusområden för decenniet mot en inkluderande, gynnsam och hållbar framtid.

Ammique® har lovat att stödja Terra Carta, dess principer och målsättningar, som kompletterar företagets befintliga hållbarhetsåtaganden.

bbea07f206ea2474 orgMarlene Greenhalgh, medgrundare och VD för Ammique Ltd. förklarar:

”Att bekämpa klimatförändringarna kräver djärva och snabba förändringar. Ingen enskild enhet eller företag kan uppnå detta på egen hand. Vi kan fortsätta att konkurrera, eller så kan vi välja att samarbeta. Vi anser att samarbete är det enda hållbara sättet att lösa gemensamma problem som påverkar oss alla, och vi är glada över att vara en del av HRH Prince of Wales Terra Carta-initiativ.”

”Vi har alltid aktivt sökt samarbete med likasinnade och företag, som teamet på Addmaster, som liksom vi är fast beslutna att förändra hur affärer görs och hur vi kan använda jordens resurser på ett så hållbart sätt som möjligt, tillägger hon.

”Vi är glada över att Ammique nu stödjer Terra Carta och ser att vi som företag har samma fokus på hållbarhet. En säng med antimikrobiellt skydd kommer, förutom att vara hygienisk, också att hållalängre och ha en minskad miljöpåverkan. Vi ser fram emot att fördjupa vårt samarbete tillsammans med Ammique”, säger Ulrika Björk VD Polygiene Group.

Ammique® är ett ergonomiskt konstruerat sömnsystem som följer kroppens konturer och ger ett effektivt stöd oavsett form eller rörelsemönster. De inbyggda plastkomponenterna är utformade med hygien i fokus och har Biomaster antimikrobiellt skydd som garanterar att sängen förblir fräsch, trots år av användning. Sängarna har livsidsgaranti, och Biomasters inbyggda antimikrobiella skydd, hämmar tillväxten av mikroorganismer och luktskapande bakterier. Varje säng innehåller också teknologin, Verimaster som säkerställer att varje säng är Biomaster-behandlad. Teknologin fungerar även som en kvalitetskontroll, och är ett effektivt verktyg för att upptäcka förfalskningar.

År 2020 var Ammique®-sängar finalist i kategorin Best of British Product Design efter en årlig landsomfattande uttagning för att hitta de mest inflytelserika formgivarna, arkitekterna, hotellägarna och leverantörerna som är verksamma i Storbritannien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>