AACR 2022: nya data på Tumor Treating Fields vid behandling av tio olika tumörtyper
Hem NYHETERCANCERVÅRD American Association for Cancer Research 2022: nya data på Tumor Treating Fields vid behandling av tio olika tumörtyper

American Association for Cancer Research 2022: nya data på Tumor Treating Fields vid behandling av tio olika tumörtyper

Publicerat av: Redaktionen

Tumor Treating Fields är ämnet för ett stort antal abstracts som presenteras vid American Association for Cancer Research (AACR) Annual Meeting 2022 som just nu pågår i New Orleans.

AACR 2022: nya data på Tumor Treating Fields vid behandling av tio olika tumörtyperBland annat presenteras forskning om transkriptomikanalys för identifiering av signalvägar som aktiveras i respons till TTFields, samtidig behandling av ovariecellinjer med TTFields och PARP-hämmare, transient och reversibel förbättrad blod-hjärnbarriärpermeabilitet av TTFields i en mänsklig tredimensionell in vitro-modell samt effekt av TTFields samtidigt med strålbehandling av murina solida tumörmodeller.

Nedan listas inte mindre än 19 abstracts med forskning som spänner över tio olika tumörtyper, något som talar för en potentiellt bred tillämpning av Tumor Treating Fields vid behandling av solida tumörer.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>