Upptäck nya avdelningar och funktioner i Getinge Virtual Hospital
Hem NYHETER Upptäck helt nya avdelningar och funktioner i Getinge Virtual Hospital

Upptäck helt nya avdelningar och funktioner i Getinge Virtual Hospital

Publicerat av: Redaktionen

Getinge utökar nu sitt virtuella sjukhus med en hybridoperationssal – lokaler som erbjuder helt nya medicinska möjligheter genom att en operationssal med ett operationsbord som den centrala delen kombineras med en eller flera bildbehandlingssystem.

Dessutom finns nu det virtuella sjukhuset på fler språk och ger besökarna snabb tillgång till utbildningsinformation.

Sedan Getinge tidigare i år öppnade sitt virtuella sjukhus, som är ett tillägg till fysiska Experience Centers och där besökare kan interagera med produkter och lösningar, har man fortsatt att investera i nya avdelningar och funktioner för att simulera en toppmodern miljö för besökare var de än befinner sig.

– Vi öppnar nu upp hybridoperationssalen i Getinge Virtual Hospital. Det bästa med en hybridoperationssal är att läkarna kan diagnostisera, behandla under bildvägledning och kontrollera resultatet i en och samma procedur. Förutom de kliniska fördelarna bidrar flexibiliteten hos en hybridoperationssal också till att förhindra de ekonomiska konsekvenserna av att resurser utnyttjas för lite, säger Thomas Reichenbach, Director Global Portfolio Management OR Tables på Getinge. Vi har installerat mer än 1 500 hybridoperationssalar världen över och genom att möjliggöra interaktion med denna banbrytande lösning online vill vi att en större publik ska kunna informeras om fördelarna och värdet med detta.

Upptäck nya avdelningar och funktioner i Getinge Virtual HospitalI denna hybridoperationssal kombineras ett angiografisystem med Getinges operationsutrustning, från modulära rumssystem till programvarulösningar, operationslampor och operationsbord, för att bara nämna några exempel.

– På det virtuella sjukhuset visas mer än bara enskilda produkter och tjänster, man får även se hur de samverkar för att man ska kunna få en helhetslösning, förklarar Thomas.

När besökare går runt på det virtuella sjukhuset och interagerar med lösningarna visas mer information så att de lättare kan utforska detaljerna. Man får även länkar till webbsidor samt direktåtkomst till produktbroschyrer, videor och bilder.

– En ny funktion är länkar som leder till Getinge Academy-sidorna, där man kan anmäla sig till utbildningar och webbinarier. I framtiden kommer vi att utöka utbildningskonceptet ytterligare genom att erbjuda virtuell utbildning direkt i detta utrymme, berättar Anders Buch, Senior Director Global Marketing Communication på Getinge.

Det virtuella sjukhuset finns nu på flera språk: svenska, tyska, italienska, portugisiska (Brasilien) och kinesiska, och fler lokala versioner är på gång.

– Under 2022 kommer fler salar att läggas till i till det virtuella sjukhuset, till exempel en hjärtoperationssal, en allmän operationssal, en sterilteknisk avdelning och en hel intensivvårdsavdelning, tillägger Anders. Dessutom kommer vi att skapa nya sätt att använda det virtuella sjukhuset via virtual reality-headset (VR) och på vanliga Windows-datorer – och fler spännande nyheter är på gång.

Getinges virtuella sjukhus finns tillgängligt för nedladdning i App Store och kan nås från getinge.com. Om du har frågor, vänd dig till din lokala Getinge‑representant.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>