Anna Linton tillträder idag som ny vd för Pharmiva AB.
Hem HÄLSA Anna Linton välkommen in i Pharmiva-familjen!

Anna Linton välkommen in i Pharmiva-familjen!

Publicerat av: Redaktionen

Vår nya VD är på plats, vi hälsar Anna Linton varmt välkommen in i Pharmiva-familjen!!

Anna har över 20 års erfarenhet från utveckling, kommersialisering och distribution av läkemedel.

Under de senaste tio åren har hon ansvarat för life science bolag i expansiv fas, erfarenheter som är betydelsefulla i ambitionen att etablera Pharmiva som en ledande aktör i arbetet för bättre vaginal hälsa. Anna kommer närmast från Unimedic Group som utvecklar och distribuerar specialistläkemedel, bolaget är även en kontraktstillverkare av läkemedel. Tidigare uppdrag innefattar roller som nordisk chef för Recordati och nordisk VD på Grünenthal, såväl som ledande roller inom kommersialisering och försäljning på Abbott, Wyeth och Pfizer.

Anna Linton tillträder idag som ny vd för Pharmiva AB.

Anna Linton

”Jag är otroligt stolt och hedrad över förtroendet att tillsammans med anställda i bolaget och Styrelsen bidra till Pharmivas fortsatta tillväxt. Arbetet med att utveckla innovativa behandlingar och förbättra kvinnohälsan är både angeläget och meningsfullt. Under hösten kommer vi med full kraft att arbeta med den globala lanseringen av vår egenutvecklade produkt Vernivia och successivt göra denna tillgänglig för miljontals kvinnor världen över. På sikt har jag även ambition att bredda och förstärka bolagets produktportfölj”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>