Vårdgivare på Nya Zeeland väljer Sectras IT-lösning för mammografi
Hem NYHETER Vårdgivare på Nya Zeeland väljer Sectras IT-lösning för mammografi

Vårdgivare på Nya Zeeland väljer Sectras IT-lösning för mammografi

Publicerat av: Redaktionen

 IT-lösning för att hantera mammografibilder är nu i drift på St Marks Brest Centre på Nya Zeeland. Med den heltäckande lösningen från Sectra får radiologerna på St Marks Breast Centre tillgång till alla bilder och granskningsverktyg från en och samma inloggning.

Vårdgivare på Nya Zeeland väljer Sectras IT-lösning för mammografi 2– Med Sectras lösning har vi möjlighet att granska alla typer av radiologibilder, såsom mammografi-, MR- och tomosyntesbilder, från en och samma arbetsstation. Det innebär att vi får en heltäckande lösning som ger oss en samlad överblick av varje patient. Sedan implementationen kan vi se såväl tidsbesparingar som effektiviseringar i våra arbetsflöden, säger Debbie Van Ryswyk, general manager på St Marks Breast Centre.

Lösningen är såld som en tjänst, vilket innebär att St Marks Brest Centre betalar per genomförd undersökning. Cirka 80,000 undersökningar från kundens tidigare system har migrerats till Sectras lösning.

Effektiv läsning med Sectras mammografilösning 
Sectras IT-lösning för hantering av mammografibilder har världsledande funktionalitet som effektiviserar arbetsflödet för såväl screening som klinisk mammografi. I en och samma lösning kan bilder av olika typer och från olika leverantörers modaliteter visas sida vid sida. Detta inkluderar även digitala patologibilder liksom fotografier. Läkaren får därmed enkelt en fullständig överblick av patienten, vilket leder till en effektivare vård. För fjärde året i rad har Sectra PACS tilldelats förstapriset i kundnöjdhet (Best in KLAS) i USA för stora sjukhus och för tredje året i rad bland kunder i länder utanför USA.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>