Viktigt att följa myndigheters råd och rekommendationer inför skolstarten
Hem COVID-19 Viktigt att följa myndigheters råd och rekommendationer inför skolstarten

Viktigt att följa myndigheters råd och rekommendationer inför skolstarten

Publicerat av: Redaktionen

Snart är det skolstart igen och ungdomar i Nora börjar en ny termin på gymnasiet.

Christian Kokvik, skolchef i Nora kommun vill med det gå ut med en uppmaning till kommunens ungdomar om att fortsätta följa myndigheternas råd och rekommendationer samt vaccinera sig om det är möjligt.

Länet har nu öppnat upp för 16-åringar och äldre att vaccinera sig. Nora kommun har ingen egen gymnasieskola men vill uppmuntra ungdomar som har möjligheten att vaccinera sig.

– Om alla som kan vaccinerar sig så ökar vi troligheten att vi snart kan återgå till en mer normal vardag och umgås som förut, säger Christian Kokvik.

Viktigt att följa myndigheters råd och rekommendationer inför skolstartenUngdomar från Nora pendlar stora delar av året till de kringliggande kommunerna och det är därför viktigt att fortsätta följa myndigheternas råd och rekommendationer.

– Testa dig och stanna hemma om du har symtom, fortsätt tvätta händer och hålla avstånd. På så vis kan vi tillsammans hålla i och hålla ut, säger Christian Kokvik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>