​Art Clinic utökar samarbetet med Office Management
Hem NYHETER ​Art Clinic utökar samarbetet med Office Management

​Art Clinic utökar samarbetet med Office Management

Publicerat av: Redaktionen

Leveransförmåga, flexibilitet och patientsäkerhet stod i fokus när Art Clinic, som bedriver högkvalitativ specialistsjukvård, valde Office Management som leverantör av deras nya journalsystem.

​Art Clinic utökar samarbetet med Office Management 2– Office Management är en helhetsleverantör som har en bred portfölj av tjänster och produkter. Vi har samarbetat med dem i över 10 år och känner stor tilltro till deras leveransförmåga, säger Nicklas Alfredsson, CFO på Art Clinic.

Nicklas förklarar att Art Clinic valde journalsystem Clinicbuddy på grund av att det är ett komplett system, som har färdiga integrationer med deras befintliga samarbetspartners. Att systemet dessutom erbjuder flexibla anpassningar, som är unika för just deras verksamhet, var också avgörande. Därtill stärker journalsystemet även patientsäkerheten.

– Minskad administration stärker även vår patientsäkerhet ytterligare genom effektiva och säkra rutiner, summerar Nicklas Alfredsson.

Hampus Edin, specialist inom Healthcare Solutions på Office Management, förklarar samarbetet med Art Clinic.

– Det är jättekul att vi får möjligheten att utveckla vårt samarbete med Art Clinic, som är en av Sveriges största privata vårdgivare. Eftersom ett journalsystem är hjärtat i varje vårdgivares verksamhet känner vi att det är extra stort att Art Clinic känner tillit och förtroende för oss och vår leveransförmåga.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>