​DATRON visar nya dimensioner av High-Speed Cutting på AMB-mässan i Stuttgart 2018
Hem NYHETER ​DATRON visar nya dimensioner av High-Speed Cutting på AMB-mässan i Stuttgart 2018

​DATRON visar nya dimensioner av High-Speed Cutting på AMB-mässan i Stuttgart 2018

Publicerat av: Redaktionen

På årets AMB-mässa i Stuttgart händer det en hel del i DATRONs montrar.

​DATRON visar nya dimensioner av High-Speed Cutting på AMB-mässan i Stuttgart 2018 1

DATRON – High-Speed Cutting med högsta precision och dynamik

DATRON kommer att ha en monter för fräsmaskiner och en monter för fräsverktyg. I maskinmontern kommer DATRON att visa upp sina väl beprövade höghastighetsfräsmaskiner, den innovativa DATRON next mjukvaran med nya funktioner samt den helt nya höghastighetsfräsmaskinen MXCube för krävande industriella applikationer.

I verktygsmontern finns DATRONs verktygsexperter, ett spektrum av fräsverktyg inklusive det världsberömda fräsverktyget 4-in-1 med någon form av specialerbjudande för de som besöker verktygsmontern under AMB-mässan – missa inte det.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>