Hem NYHETER Antibakteriell spray i fickstorlek

Antibakteriell spray i fickstorlek

Publicerat av: Redaktionen

Skydda dig mot bakterier och virus under semestern med handdesinfektion.

Antibakteriell spray i fickstorlek 2

Alkoholfri antibakteriell spray i fickstorlek – för händer och mindre ytor!

Denna platta, lilla pocket spray från Hygiene of Sweden är en nyhet på Bluebox.se och innehåller alkoholfritt handdesinfektionsmedel som eliminerar 99,99% av alla bakterier och är effektiv mot virus. Spraya 1-2 gånger på torra händer eller på andra ytor, till exempel kundvagnshandtag, tangentbord, mobiltelefoner och surfplattor där bakterier lätt samlas och smitthärden kan vara stor.

Hygiene of Swedens handspray är dermatologiskt testad, 100% alkoholfri och innehåller vitamin B5, biopolymer och aloe vera som naturligt återfuktar händerna. Till skillnad från handsprit och alcogel torkar det alltså inte ut händerna eller förstör skärmen, som alkoholbaserade produkter kan göra.

Sprayen är liten som ett visitkort och räcker till hela 225 sprayningar! Smidig handspray att ha med jackfickan eller i handväskan för att snabbt och lätt desinficera händerna när man befunnit sig i affärer, på gymmet, i kollektivtrafiken eller vistats i andra offentliga miljöer där smittor kan spridas!

Egenskaper – Pocket Spray of Sweden:

  • Rengör och desinficerar händer, pekskärmar och andra ytor.
  • Avlägsnar mer än 99,99% av bakterier.
  • Dokumenterad effekt mot virus. Kliniska studier där Hygiene of Sweden medverkat visar effekt mot både bakterier, non-enveloped viruses och enveloped viruses (samma virustyp som coronaviruset). Läs mer här.
  • Naturligt återfuktande för händerna.
  • Perfekt lösning när tvål och vatten inte finns inom räckhåll!

Du hittar den antibakteriella sprayen här

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>