Acando har tecknat ramavtal med Stockholms Läns Landsting
Hem NYHETER Acando har tecknat ramavtal med Stockholms Läns Landsting

Acando har tecknat ramavtal med Stockholms Läns Landsting

Publicerat av: Redaktionen

Acando har vunnit Stockholms Läns Landstings ramavtalsupphandling avseende Uppdragskonsulter IT.

IT-Hälsa.se

Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef Acando AB

Avtalet omfattar tre områden av uppdragskonsulttjänster, vilket innebär att Acando tar huvudansvaret för resultatet gällande ett visst, specifikt uppdrag.

I ramavtalet ingår landstingets förvaltningar, bolag och stiftelser (med undantag för AB SL/Trafiknämnden), Region Gotland, TioHundra AB, Sveriges Kommuner och Landsting samt Inera AB. Avtalet fortlöper under maximalt tre år och täcker tjänster avseende systemutveckling, business intelligence samt implementering och avveckling.- ”Acando är väl positionerat att leverera uppdrag av denna karaktär till SLL, givet vår erfarenhet av att leverera liknande åtaganden och vår djupgående kunskap inom hälso- och sjukvården. Vi ser avtalet som en utmärkt möjlighet för oss att fortsätta utöka vårt samarbete med Stockholms Läns Landsting” säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef Acando AB.

– ”Vi är särskilt glada för detta avtal och för att ha fått fortsatt förtroende inom Stockholm Läns Landsting. Acando har god förmåga och specifik kunskap från omfattande uppdrag inom hälso- och sjukvården och andra verksamheter inom landstinget. Detta gör att vi känner oss väl lämpade som konsultpartner och vi ser fram emot att, tillsammans med SLL, fortsätta skapa värde för våra kunder, patienter och ytterst våra medborgare för att skapa ett friskare Sverige” säger Karl-Johan Linghede, ansvarig för hälso- och sjukvård på Acando.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>