Andreas Palm släpper hyllningslåt till förmån för Cancerfonden
Hem NYHETERFORSKNING Andreas Palm släpper hyllningslåt till förmån för Cancerfonden

Andreas Palm släpper hyllningslåt till förmån för Cancerfonden

"För oss två" är en hyllningslåt till Elin Holmsten och Albin Fagrell i Lindesberg som skrivits och spelats in av Andreas Palm - "en hyllning till båda deras otroliga mod och om kärleken som aldrig kommer skilja dem åt".

Publicerat av: Redaktionen

Låten kommer att släppas i samband med TV4:s Tillsammans mot cancer-galan 9 januari.

När Elin Holmsten fick det chockartade beskedet att hon var döende i obotlig cancer började hon och hennes fästman Albin Fagrell planera både för bröllop och begravning. Den 3 december gifte de sig och vännen Andreas Palm skrev en låt för att

Andreas Palm släpper hyllningslåt till förmån för Cancerfondensätta ord på det inspirerande mod som kärleksparet visat för omvärlden.

”När min bästa vän Albin Fagrell frågade mig om jag kunde sjunga en låt på hans och Elin Holmstens bröllop blev det svårt att få fram vad jag verkligen vill säga. Vem har lämnats oberörd av Elins berättelse om att vara 22 år och behöva planera sitt bröllop och begravning på samma gång?”, skriver Andreas Palm: ”Jag beslutade mig för att skriva en låt som en hyllning till båda deras otroliga mod och om kärleken som aldrig kommer skilja dem åt.”

”Låten kom till mig direkt samma kväll och efter att ha berättat om Elin och Albin och spelat upp låten för Jesper Welander erbjöd han sig att hjälpa mig producera den. Jesper Welander är en välrenommerad producent och låtskrivare. Nu har vi bestämt oss för att släppa låten ’För oss två’ 9 januari i samband med TV4:s Tillsammans mot cancer-gala och tillägna den mina vänner.

Andreas Palm släpper hyllningslåt till förmån för Cancerfonden

Tillsammans med Corite har vi även startat en kampanj där man kan investera valfri summa i låten där intäkterna går oavkortat till Cancerfonden”.

Andreas Palm kommer från Lindesberg och jobbar idag som bland annat musikalartist i “Noice – Rockmusikalen” och har tidigare varit medlem i pojkbandet Skyscraper som medverkade i bland annat Lilla Melodifestivalen och Talang Sverige.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>