Apotea Årets e-mästare 2019
Hem NYHETER Apotea Årets e-mästare 2019

Apotea Årets e-mästare 2019

Publicerat av: Redaktionen

Apotea, Sveriges största renodlade nätapotek, har av prisjämförelsesajten Pricerunner utsetts till ”Årets e-mästare 2019” bland samtliga nominerade e-handlare, samt Årets e-handlare i kategorin Hälsa i en omröstning bland konsumenterna.

Apotea Årets e-mästare 2019 1

Pär Svärdson, vd för Apotea.se

Priset ”Årets e-handlare” delades ut för första gången 2018. Nu är det andra året i rad som Apotea vinner utmärkelsen Årets e-mästare, som innebär att Apotea fått högsta resultat av alla deltagande butiker i samtliga kategorier i Pricerunners undersökning.

”Utöver en hög tillgänglighet och upprättandet av en hemsida som är enkel att navigera och beställa ifrån så erbjuder Apotea sina kunder snabb leverans, tydlig information och många valmöjligheter. Dessutom upplever deras kunder att Apotea har en kunnig och trevlig kundservice. Detta sammanslaget med ett medvetet miljötänk kring försändelser gör att Apotea utses till både vinnare inom sin kategori samt till Årets e-mästare 2019.”, lyder Pricerunners motivering.

Apotea blev samtidigt Årets e-handlare i kategorin Hälsa, efter omröstning bland Pricerunners användare. Det är fjärde gången som det priset går till Apotea.

”Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi är oerhört stolta och vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi kommer fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och detta pris sporrar oss att bli ännu bättre”, säger Pär Svärdson, vd för Apotea.se.

Pär Svärdson är även engagerad i Widforss.se blev årets e-handlare i kategorin Sport.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>