Hem NYHETER Apotea inleder samarbete med Capio

Apotea inleder samarbete med Capio

Publicerat av: Redaktionen

Apotea, Sveriges största nätapotek inleder ett strategiskt samarbete med Capio, Nordens största privata vårdgivare.

Apotea inleder samarbete med Capio 3Samarbetet innebär att två branschledare går samman för att förenkla och underlätta vardagen för sina patienter och kunder och erbjuda ett bredare vårdnätverk.

Capio är Nordens största privata vårdgivare inom digital och fysisk vård med ett brett utbud av högkvalitativ vård genom hela vårdkedjan i de nordiska länderna. Capios syfte är att jobba så nära patienten som möjligt och förenkla vardagen för sina patienter och här blir Apotea en strategiskt viktig samarbetspartner. Apotea som är Sveriges största nätapotek grundades för att underlätta vardagen för kunder som behöver apoteksvaror. Apotea har fått utmärkelser som Sveriges mest ”Hållbara e-handel” och även röstats fram till ”Årets nätbutik” sex år i rad.

”Jag är mycket entusiastisk över att samarbeta med Apotea, Sveriges största digitala apotek. Capios medicinska kunskap och digi-fysiska vårdflöden parat med Apoteas digitala uppbyggnad och logistik-kunnande blir en unik kombination. Vi kommer tillsammans att skapa nya möjligheter till nytta för våra patienter och kunder,” säger Britta Wallgren, Chef Capio Sverige.

Syftet med samarbetet är att jobba med gemensamma projekt och innovationer för att skapa så nära och tillgänglig vård som möjligt för kunder och patienter.

”Det finns många synergier som jag tror innebär fördelar för både Capio och Apotea i det här samarbetet, men jag tror framförallt att det är stora fördelar som kommer komma kunderna till godo,” säger Pär Svärdson, vd på Apotea.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>