Apotea.se är svenskarnas favoritbutik på nätet 2018
Hem NYHETER Apotea.se är svenskarnas favoritbutik på nätet 2018

Apotea.se är svenskarnas favoritbutik på nätet 2018

Publicerat av: Redaktionen

Apotea.se är de svenska nätkonsumenternas favoritbutik. Det framgår av en undersökning gjord av PostNord med hjälp av TNS SIFO.

Apotea.se är svenskarnas favoritbutik på nätet 2018 2Undersökningen bygger på svar från drygt 5 000 e-handelskonsumenter under perioden september 2017 – juli 2018 och frågan har ställts i samband med insamlingen av data till e-barometern. Resultatet ligger till grund för priset ”Svenska folkets e-handelsfavoriter”, som delas ut av PostNord.

Flest röster får Apotea.se som därmed är de svenska nätkonsumenternas storfavorit. På andra plats kommer CDON och på tredje plats Zalando.

”Att vinna det här prestigefulla priset två år i rad känns fantastiskt roligt. Vi arbetar varje dag på att våra kunder ska få den bästa e-handelsupplevelsen när de handlar hos oss och utmaningen är att göra det bättre hela tiden. Det här priset visar att kunderna verkligen uppskattar vad vi gör för dem”, säger Pär Svärdson, VD och grundare av Apotea.

Motiveringen lyder: ”Det är andra året i rad som Apotea tar emot priset som svenskarnas favoritbutik på nätet. Med ständigt fokus på nöjda kunder fortsätter Apotea att flytta fram positionerna. ”

Apotea:s kundservicechef Julia Larsson var på plats och mottog utmärkelsen vid branschkonferensen E-handelsforum i Borås idag torsdag 27 september.

Undersökningen bland svenska nätkonsumenter utgör även underlag i rapporterna E-barometern som publiceras en gång per kvartal av PostNord.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>