Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg är Årets Apotek 2021
Hem EVENT Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg är Årets Apotek 2021

Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg är Årets Apotek 2021

Publicerat av: Redaktionen

Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg har utsetts till Årets Apotek 2021.

Utmärkelsen delas ut av Apotek Hjärtat centralt för att uppmärksamma särskilt goda insatser under det gångna året.

Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg prisas som det allra bästa apoteket i konkurrens med kedjans övriga närmare 400 apotek.

Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg är Årets Apotek 2021– De två senaste åren har varit omtumlande, och jag är så imponerad över våra medarbetare på alla apotek runt om i landet. Så många har gett så mycket för att fortsatt kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt med omtanke och goda råd. Teamet på Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg hör till de som verkligen fått kämpa, men har trots det skapat fantastiska resultat på alla områden. De visar verkligen hur man med engagemang för kunderna och starkt lagarbete kan hantera även ett mycket utmanande läge, säger Monika Magnusson, chef för Försäljning & Drift på Apotek Hjärtat.

Ur motiveringen till utmärkelsen Årets Apotek 2021
Apoteket har trots tapp på kunder levererat ett strålande resultat. Genom full följsamhet vad gäller Hjärtats arbetssätt säkerställs en mycket hög lägsta nivå i apotekets hela drift. Kundmötet är konstant på toppnivå liksom teamets engagemang. Största grattis önskas team Lasarettet Trelleborg med Sanja Dizdarevic i spetsen.

– Att få utmärkelsen Årets Apotek känns helt underbart – det är vårt lagarbete som tagit oss hit. Teamet på apoteket är ett gäng positiva och lösningsorienterade personer, något som varit extra viktigt under dessa två år med pandemin, säger Sanja Dizdarevic, apotekschef, Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg.

–  På Lasarettet i Trelleborg har man varit tvungna att anpassa sina ordinarie verksamheter till coronaläget, och det har såklart påverkat oss på många sätt. Men vi har verkligen gjort allt för att kunna fortsätta hjälpa våra kunder på det fantastiska sätt som vi gör inom Apotek Hjärtat, avslutar Sanja Dizdarevic, apotekschef, Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg.

Årets Apotek vinner en weekend på SPA, när coronapandemin lättat. Då tjänstgör i stället Apotek Hjärtats företagsledning, med stöd av medarbetare från supportkontoret, på Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>