Utrikesgruppen i samarbete med Genetika inom PCR-test
Hem PARTNERZONE Utrikesgruppen i samarbete med Genetika inom PCR-test

Utrikesgruppen i samarbete med Genetika inom PCR-test

Publicerat av: Redaktionen

Den här publikationen är till för att ge dig uppdaterad information om Utrikesgruppen.

Innehållet ska bidra till en ökad kunskap om bolagets verksamhet, engagemang och deras samarbetspartners.

Svenskarnas resande tar just nu extra fart. Många vill byta ut februarikylan och de gamla restriktionerna mot en varm plats i världen. En del åker till södra Europa och andra till Karibien. Så som världen fortfarande ser ut kräver många länder att resenärer uppvisar ett negativt PCR test eller ett antigentest, tillsammans med reseintyg.

Utrikesgruppen kan nu via Genetika erbjuda PCR test och antigen test med reseintyg vid många olika mottagningar. De olika testen vänder sig främst till resenärer. Du kan boka tid för Rapid antigentest, PCR Ekonomi, PCR Express eller PCR Urgent.

Utrikesgruppen i samarbete med Genetika inom PCR-testReseintyg får oftast inte vara äldre än några dygn, och för att ytterligare matcha behoven av snabb hantering av PCR-testning inför resa, är ledtiderna för testning väldigt korta. Bland annat kan du få resultatet redan inom 55 minuter på Arlanda.

Kom ihåg att det alltid ligger på resenärens ansvar att kontrollera inresereglerna. Resenärer kan kontakta destinationslandets ambassad eller flygbolaget om PCR test eller antigentest med reseintyg är ett krav.

Stationer för testning finns i Stockholm, Uppsala och det utökas med en station i Hudiksvall inom kort.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>