Apoteket lanserar helhetserbjudande inom ögonhälsa i Ulricehamn
Hem NYHETER Apoteket lanserar helhetserbjudande inom ögonhälsa i Ulricehamn

Apoteket lanserar helhetserbjudande inom ögonhälsa i Ulricehamn

Publicerat av: Redaktionen

Apoteket lanserar nu ett unikt helhetserbjudande inom optik och ögonhälsa på Apoteket Kronan i Ulricehamn.

Apoteket lanserar helhetserbjudande inom ögonhälsa i Ulricehamn 1

Apoteket lanserar helhetserbjudande inom ögonhälsa

Förutom läkemedel och egenvård för ögonproblem erbjuder apoteket även ögonundersökningar och synundersökning, samt glas och bågar i samarbete med optiker och ögonläkare.

– Vårt nya erbjudande gör att kunden kan få hjälp med hela sin ögonhälsa hos oss. Sedan tidigare har vi andra hälsotjänster som vaccinationer och vi hoppas att vårt nya erbjudande inom ögonhälsa också ska bli uppskattat av kunderna i Ulricehamn med omnejd, säger Niklas Axelsson, apotekschef på Apoteket Kronan.

Apoteket säljer sedan tidigare både receptbelagda och receptfria produkter inom ögonhälsa och har under det senaste året även börjat erbjuda kontaktlinser. Förutom Apotekets egna medarbetare kan kunden nu också få hjälp med både syn och andra ögonproblem av en legitimerad optiker som också har kontakt med en ögonläkare. Tjänsten erbjuds i samarbete med Bergus Medical.

Det nya erbjudandet finns på Apoteket Kronan i Ulricehamn och på Apoteket Täby Centrum i Stockholm.

Kunderna kan nu göra synundersökning, ögonhälsoundersökning och analys för torra ögon. Dessutom finns glas och bågar från utvalda leverantörer som också klarat Apoteket kvalitetskontroll.

Bokning av samtliga tjänster kommer att kunna göras online via apoteket.se. Apoteket kommer också att erbjuda drop-in i mån av tid.

– Våra kundundersökningar visar att många kunder vill kunna göra olika provtagningar och hälsotjänster på apotek och satsningen på optik och ögonhälsa är ett sätt att möta de önskemålen, säger Cecilia Drott, ansvarig för hälsotjänster på Apoteket.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>