Apoteket lanserar unikt helhetserbjudande inom ögonhälsa
Hem NYHETER Apoteket lanserar unikt helhetserbjudande inom ögonhälsa

Apoteket lanserar unikt helhetserbjudande inom ögonhälsa

Publicerat av: Redaktionen

Apoteket lanserar nu ett unikt helhetserbjudande inom optik och ögonhälsa.

Apoteket lanserar unikt helhetserbjudande inom ögonhälsa 1

​Apoteket lanserar nu ett unikt helhetserbjudande inom optik och ögonhälsa. Förutom läkemedel och egenvård för ögonproblem erbjuder Apoteket även ögonundersökningar och synundersökning, samt glas och bågar i samarbete med optiker och ögonläkare.

Förutom läkemedel och egenvård för ögonproblem erbjuder Apoteket även ögonundersökningar och synundersökning, samt glas och bågar i samarbete med optiker och ögonläkare. Först ut med den nya tjänsten är Apoteket Täby Centrum.

– En stor del av befolkningen har problem med sina ögon och vi på Apoteket vill göra det enklare att må bra även för dem. Vårt nya erbjudande gör att kunden kan få hjälp med hela sin ögonhälsa hos oss, säger Cecilia Drott, ansvarig för hälsotjänster på Apoteket.

Apoteket säljer sedan tidigare både receptbelagda och receptfria produkter inom ögonhälsa och har under det senaste året även börjat erbjuda kontaktlinser. Förutom Apotekets egna medarbetare kan kunden nu också få hjälp med både syn och andra ögonproblem av en legitimerad optiker och även få kontakt med en ögonläkare. Tjänsten erbjudsi samarbete med Bergus Medical.

Först ut med det nya erbjudandet för optik och ögonhälsa är Apoteket Täby Centrum. Där kan kunden nu göra synundersökning, ögonhälsoundersökning och analys för torra ögon. Dessutom finns glas och bågar från utvalda leverantörer som också klarat Apoteket kvalitetskontroll.

Bokning av samtliga tjänster kommer att kunna göras online via apoteket.se. Apoteket kommer också att erbjuda drop-in i mån av tid.

– Våra kundundersökningar visar att många kunder vill kunna göra olika provtagningar och hälsotjänster på apotek och satsningen på optik och ögonhälsa är ett sätt att möta de önskemålen, säger Cecilia Drott, ansvarig för hälsotjänster på Apoteket.

Tjänsten för optik och ögonhälsa kommer under året att testas på ytterligare ett antal utvalda apotek.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>