Hem NYHETER Apoteksgruppens Jessica Liljenberg kan bli Årets butikssäljare

Apoteksgruppens Jessica Liljenberg kan bli Årets butikssäljare

Publicerat av: Redaktionen

Jessica Liljenberg, egenvårdsansvarig på Apoteksgruppen i Skutskär, är en av finalisterna på Retail Awards i kategorin Årets butikssäljare.

Apoteksgruppens Jessica Liljenberg kan bli Årets butikssäljare 2

Jessica Liljenberg, egenvårdsansvarig på Apoteksgruppen i Skutskär. Foto: Apoteksgruppen

Den 21 september kommer vinnaren att avslöjas och prisas för sitt kundbemötande och säljresultat.

Priset Årets butikssäljare har skapats för att främja enskilda insatser som ger resultat för företaget och för att lyfta fram goda föredömen inom branschen. Jessica Liljenberg har ett genuint intresse för kunden och bidrar till att Apoteksgruppen i Skutskär utvecklas.

– Det är en ren glädje att göra det jag älskar och brinner för – att hjälpa kunderna till en bättre hälsa varje dag och att genom det bidra till vårt resultat så att även företaget är hälsosamt. Att nu får uppmärksammas för sättet jag gör det på känns fantastiskt, säger Jessica Liljenberg, egenvårdsansvarig på Apoteksgruppen Skutskär.

Retail Awards är Sveriges största handelsgala som lyfter fram, belönar och hyllar framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln. Vinnarna utses av en jury bestående av namnkunniga experter inom branschen.

Priset delas ut av Svensk Handel och branschtidningen Market den 21 september. Priset delas ut i 13 olika kategorier.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>