Aqeri vinner offentlig upphandling till ambulansverksamhet
Hem NYHETER Aqeri vinner offentlig upphandling till ambulansverksamhet

Aqeri vinner offentlig upphandling till ambulansverksamhet

Publicerat av: Redaktionen

Aqeri vinner offentlig upphandling avseende fordons-, och vårdardatorer till ambulansverksamheten inom Landstinget Dalarna.

Ordervärdet uppgår till cirka 2.5 MKR och leverans kommer att ske under det andra kvartalet Aqeri vinner offentlig upphandling till ambulansverksamhet 22017. Landstinget har option att teckna ett kompletterande underhållsavtal med Aqeri.

Lisen Olander, VD för Aqeri AB, säger att ”det är glädjande att Landstinget Dalarna valt Aqeri som leverantör i en konkurrensutsatt upphandling. Aqeri har som en del i upphandlingen aktivt medverkat vid kundens tester och tillhandahållit en hög servicenivå. Den pågående digitaliseringstrenden öppnar många nya möjligheter och Aqeri hoppas att framgent bistå såväl befintliga som nya kunder i projekt som syftar till att implementera lösningar som är anpassade för de miljökrav som ställs på IT-utrustning som skall användas ute på fältet eller i andra krävande miljöer.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>