Hem NYHETER Aruba lanserar nya accesspunkter för mindre företag

Aruba lanserar nya accesspunkter för mindre företag

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, introducerar nya accesspunkterna Aruba Instant On AP22.

Aruba lanserar nya accesspunkter för mindre företag 3Med AP22 kan även mindre företag dra nytta av fördelarna med Wi-Fi 6. De har utökade funktioner för ökad säkerhet, minskade svarstider och högre hastigheter anpassade till den nya wifi-standarden. Produkterna möjliggör enkel hantering och administration utan att kompromissa med säkerhet och funktionalitet och vänder sig till därför även till verksamheter och företag utan dedikerad it-personal.

Aruba Instant On AP22 erbjuder verksamheter en robust och säker nätverkslösning för både kunder och personal. Den lämpar sig till exempel för serviceinrättningar som caféer eller restauranger som vill erbjuda sina kunder uppkoppling, internetaccess i utbildningslokaler eller för snabb och problemfri uppkoppling i företagets kontor och lokaler. Kapaciteten hos AP22 är fyra gånger högre än accesspunkter som använder den äldre standarden 802.11ac.

Alla produkter i serien ”Instant On” är kompatibla med varandra och med de nyligen lanserade 1930-switcharna. Driftsättning och hantering sker via molnet och görs antingen från en mobilapp eller via ett webbgränssnitt. Systemet konfigureras enkelt och kan vara igång på några minuter.

För kunder som efterfrågar mer funktionalitet för kundvård och marknadsföring erbjuds integration med flera av marknades ledande e-handelsplattformar. Företag som Aislelabs, Purple, SkyFii, Wavespot och Zoox Smart Data har alla funktionalitet som är anpassad för att användas med produkter ur Arubas serie ”Instant On”.

Med den nya serien accesspunkter fortsätter Aruba leverera på sin vision om att även små och medelstora företag ska ha tillgång till förstklassiga nätverkslösningar. IDC spår att det under 2021 kommer att finnas fler än 316 miljoner uppkopplade enheter som använder Wi-Fi 6E. Genom att erbjuda accesspunkter med god kapacitet säkerställer företag och serviceinrättningar en god kundupplevelse och hög produktivitet även för dessa enheter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>