Hem NYHETER Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Schweiz

Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Schweiz

Publicerat av: Redaktionen

Bactiguard har ingått partnerskap med Euromed Swiss AG (Euromed), en ledande, specialiserad schweizisk distributör av medicintekniska produkter.

Bactiguard etablerar nytt partnerskap för Schweiz 2

Jonas Östregård, SVP Sales & Marketing på Bactiguard

Euromed kommer att distribuera hela Bactiguards infektionsförebyggande produktportfölj i Schweiz.

”Genom att samarbeta med Euromed och deras erfarna, professionella team ökar vi takten i vår europeiska marknadsexpansion. Euromed Swiss AG är en ledande leverantör av medicintekniska produkter till både offentliga och privata sjukhus och vi är övertygade om att de har den kompetens och de resurser som krävs för att erbjuda avancerade lösningar och driva Bactiguards försäljning i Schweiz,” säger Jonas Östregård, SVP Sales & Marketing på Bactiguard.

”Euromed har ett starkt fokus på innovativ teknologi och är specialiserade inom bland annat vaskulära applikationer, där vi arbetar nära intensivvårdsenheterna. Att reducera vårdrelaterade infektioner och förebygga antibiotikaresistens står högt på dagordningen inom schweizisk sjukvård. Bactiguards innovativa, infektionsförebyggande lösning räddar liv, skyddar utsatta patienter och förkortar deras sjukhusvistelse. Vi är därför väldigt glada över det här nya partnerskapet, säger Reinhold Eder,” styrelsemedlem i Euromed.

Samarbetet baseras på ett exklusivt distributionsavtal för hela Bactiguards infektionsförebyggande BIP portfölj, med produkter för urin-, blod- och luftvägarna, och omfattar Schweiz.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>