Hem NYHETER BioStock artikel: Cereno Scientific bygger högprofilerat nätverk inom CVD

BioStock artikel: Cereno Scientific bygger högprofilerat nätverk inom CVD

Publicerat av: Redaktionen

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

BioStock artikel: Cereno Scientific bygger högprofilerat nätverk inom CVD 2

BioStock artikel: Cereno Scientific bygger högprofilerat nätverk inom CVD

Cereno Scientific lyftes i BioStock artikel nu i december där företagets CMO Björn Dahlöf kontaktades för att berätta mer om värdet av deras vetenskapliga rådgivare som ingår i ett omfattande nätverk av högprofilerade experter inom CVD-området.

BioStock skriver:

”Cereno Scientific har utvecklats till en ledande aktör inom epigenetisk modulering i hjärt-kärlsjukdomar (CVD).Detta har till stor del varit möjligt tack vare bolagets vetenskapliga rådgivare som ingår i ett omfattande nätverk av högprofilerade experter inom CVD-området, vilket inkluderar medgrundarna av det årliga CVCT-forumet. BioStock kontaktade Cereno Scientifics CMO Björn Dahlöf för att få veta mer om värdet av sådana kontakter.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>