Hem NYHETER Bouvet vinner nytt avtal med Läkemedelsverket

Bouvet vinner nytt avtal med Läkemedelsverket

Publicerat av: Redaktionen

Läkemedelsverket ersätter befintligt IT-stöd för hantering av biverkningar och signaler för humanmedicin och veterinärmedicin.

Bouvet vinner nytt avtal med Läkemedelsverket 2

Per Gidfors, VD på Bouvet i Sverige

Det nya mer anpassade IT-stödet omfattar livscykelhantering av biverkningsrapporter och signalhantering. Avtalet gäller utvecklingsarbetet samt en fyra år lång förvaltningsfas.

”Det känns extra kul med ett projekt av den här karaktären, då vi på Bouvet alltid strävar efter att leverera lösningar som gör världen bättre och helst inte nöjer oss förrän vi ser att vår insats tillför samhället något. Läkemedelsverkets vision, en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa, känns superviktig och relevant även för oss. Det är inspirerande att starta upp det här projektet nu direkt efter sommaren, det kommer bli superkul. Kunden håller till i min fina hemstad Uppsala, vilket är positivt för oss då vi sedan tidigare har många andra uppdrag i just Uppsala”, säger Per Gidfors, VD på Bouvet i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>